Webdesign

Een website is zo veel meer dan alleen een portfolio. Trishtan heeft de kennis in huis om van iedere site iets bijzonders te maken. Hij verzorgt een complete website, compleet en responsieve in uw huisstijl naar al uw wensen. Van slideshows tot bookings systemen: alles is mogelijk.

WordPress

Trishtan bouwt een compleet nieuw en origineel webdesign voor uw site, maar maakt gebruik van het achterliggende systeem WordPress. Het is krachtig en gebruiksvriendelijk, waardoor u er ook zelf mee uit de voeten kunt voor eventuele aanpassingen in de toekomst.

SEO

Er is veel concurrentie op het internet, u loopt snel het risico ondergesneeuwd te worden. Met een hogere positie in Google zullen er meer waardevolle bezoekers naar de website komen. Trishtan zorgt ervoor dat uw website SEO-vriendelijk wordt.

Multi responsive

De meeste bezoekers zullen via een mobiel apparaat op uw website komen. Daarom is het belangrijk dat uw site multi responsive gebouwd wordt. Zo wordt uw site mooi en passend voor elk apparaat, zodat uw klant uw website altijd optimaal kan bezoeken.

Resultaat gericht

De meeste bedrijven gebruiken hun website als een digitaal visitekaartje. Dat is zonde, want er is zo veel winst te behalen uit de bezoekers. Door verschillende trucjes en aanpassingen worden uw site en producten aantrekkelijker voor uw klanten.

Iedere websitepagina heeft een specifiek doel. Meestal is dat het laten zien van een product, een blog bijhouden, of interactie met de bezoeker creëren. Er is veel meer mogelijk dan dat. Denk aan een mailinglijst opbouwen, reacties uitlokken, of een forum starten.

Trishtan heeft jarenlange ervaring in het bouwen van websites. Hij zorgt ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw website. Hij luistert naar al uw wensen en maakt een passend product, speciaal voor u op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Mobiel vriendelijk

De meeste bezoekers zullen via een mobiel apparaat op uw website komen. Ze zoeken via een mobiel snel iets op Google of kijken naar Facebook op een tablet. Hierom is het belangrijk om een ‘mobile first’ aanpak te hanteren.

Alle websites die Trishtan maakt, zijn goed leesbaar vanaf ieder apparaat. Daarnaast hebben ze een mobiel vriendelijk design. Zo hebben niet alleen uw bezoekers een goede gebruikservaring, maar krijgt u ook pluspunten van Google.

Offerte aanvragen
Webdesign

Starter

Basis website voor de kleine ondernemer met doorgroei mogelijkheden.

 • Kies uit 80+ premium templates
 • WordPress
 • Bestaand logo
 • Complete uitbesteding

€450 ,-

 

* De bovengenoemde prijzen kunnen afwijken van de uiteindelijke prijs.

Webdesign

MKB

Volledige MKB website, Google geoptimaliseerd en premium plugins.

 • Ontwerp op maat
 • WordPress
 • Inclusief Logo ontwerp
 • Volledige uitbesteding

€950 ,-

 

Webdesign

Enterprise

Website volledig op maat gemaakt. MKB website met extra uitbereidingen.

 • Ontwerp op maat
 • WordPress
 • Inclusief Logo ontwerp
 • Volledige uitbesteding

Op aanvraag

 

Website laten maken?

Kom er achter wat Trishtan voor u kan betekenen!

Website laten maken