Skip to main content

Social Media Marketing

Facebook, Instagram en YouTube zijn perfecte marketingkanalen. U kunt ze inzetten om betere resultaten te behalen met uw bedrijf. Trishtan kan u hierbij helpen. Lees snel de uitgebreiden mogelijkheden!

Account inrichten

Een goed begin is het halve werk, dat geldt voor alle kanalen. Trishtan maakt samen met u een social media marketing plan en een stijlboek om ervoor te zorgen dat uw kanalen een professionele uitstraling hebben. Hierdoor geeft u ook via social media een visitekaartje af!

Content creëren

Om optimaal gebruik te maken van uw social media, is het belangrijk om de kanalen up-to-date te houden. Trishtan verzorgt nieuwe, passende content voor de pagina door het maken van plaatjes en teksten. Vervolgens promoot hij u onder uw toekomstige klanten.

Interactie

Contact met de doelgroep is erg belangrijk. Het kan het verschil zijn tussen wel of geen aankoop doen. Trishtan helpt u hiermee door te reageren op uw social media. Hij beantwoordt bijvoorbeeld vragen en anticipeert op bezoekers. 

Facebook

Facebook is al jarenlang één van de populairste social media platformen. Met foto’s, video’s en korte teksten kunt u veel potentiële klanten bereiken. Mensen kunnen hier uw bedrijf opzoeken, reviewen en delen. Trishtan helpt u om uw pagina mooi en professioneel in te richten en legt u uit hoe u dit kanaal zo optimaal mogelijk kunt gebruiken.

Contact

Instagram

Bij Instagram draait alles om beeld. U kunt de mooiste foto’s van u, uw bedrijf en uw diensten plaatsen. Onderschat ook de korte animaties die Trishtan kan maken niet. Hiermee kunt u een duidelijke boodschap uitdragen. Zo valt u op en speelt u uw bedrijf echt in de kijker.

Contact

YouTube

Youtube is van origine bedoeld voor (korte) video’s en daarmee uitermate geschikt om uw product of korte making of en after movies op te plaatsen voor uw bedrijf of event. Trishtan kan u helpen aan mooie content. Hoe beter uw kanaal staat, hoe meer bekijks u trekt. En dat zorgt dan weer voor een hoger bereik van potentiele klanten.

Contact

Samenwerken?

Neem dan zo snel mogelijk contact met Trishtan op!

Contact