Webdesign

Trishtan bouwt effectieve WordPress websites voor met name de leisure branche. Een website compleet responsive en in uw huisstijl, alles is mogelijk van slideshows tot bookings systemen. Trishtan bouwt een complete website naar uw wensen!

WordPress

Voor onze websites maken wij gebruik van het krachtige en gebruiksvriendelijke website beheersysteem WordPress. Hiermee ben je meteen voorbereid op de toekomst.

SEO

Met een hogere positie in Google op verschillende zoekwoorden zullen er meer waardevolle bezoekers naar de website komen. Meer bezoekers met een hogere conversie.

Multi responsive

De meeste zoekopdrachten gaan via een mobiel apparaat, daarom bouwt Trishtan altijd multi responsive websites zodat uw klant uw website op alle apparaten kan bekijken.

Resultaat gericht

De meeste bedrijven doen niks met de bezoekers en gebruiken hun website meer als digitaal visitekaartje, terwijl er veel meer winst te behalen valt.

Iedere pagina van een website heeft een specifiek doel. Dat kan zijn een mailinglijst opbouwen, reacties uitlokken, contact op laten nemen, etc.

Wij zorgen dat de website is ingericht om bezoekers te converteren en dat specifieke doel te bereiken.

Mobiel vriendelijk

De meeste zoekopdrachten gaan via een mobiel apparaat. Google heeft voor 2017 zelfs een ‘mobile first‘ aanpak aangekondigd.

Daarom zijn al onze websites goed leesbaar vanaf ieder apparaat met een mobiel vriendelijk design. Zo geef je niet alleen jouw website bezoekers een goede gebruikservaring, maar krijg je ook pluspunten van Google. En dat is natuurlijk altijd goed.

Offerte aanvragen

26

Gebouwde websites

31

Logo designs

99

Bakken koffie
Wat klanten van ons vinden!

Goed bedrijf met goede communicatie. Makkelijk in de omgang, en niet te lui om alles te regelen, zodat de klant 100% tevreden is. Zeker een aanrader.

Michael EijssinkMike's Drive-in

Website laten maken?

Neem snel contact met Trishtan op!

Offerte aanvragen